返信先: 888starz

mostbet_szmr
ゲスト

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.