返信先: true fortune
非公開: HOME › フォーラム › アウトプット板 › true fortune › 返信先: true fortune
Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.