返信先: 888starz

mostbet_nmKr
ゲスト

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu bardziej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.