返信先: 888starz
Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.