返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_pzKr
ゲスト

Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.