返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_btOa
ゲスト

Siedze tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio bardziej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Bonus powitalny to 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.