返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_wpKr
ゲスト

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Obsluga po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.