返信先: 888starz uz
非公開: HOME › フォーラム › アウトプット板 › 888starz uz › 返信先: 888starz uz
Obstawiam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus to moj standard, choc ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.