返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_erKr
ゲスト

Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc ostatnio czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.