返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_rcOa
ゲスト

Obstawiam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.