返信先: 888starz uz
非公開: HOME › フォーラム › アウトプット板 › 888starz uz › 返信先: 888starz uz
Obstawiam tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Wczesniej gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj mostbet aplikacja robi robote — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Wplata minimalna to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.