返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_fpOa
ゲスト

Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Wager w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.