返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_alOa
ゲスト

Gram tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. No i tutaj apka nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.