返信先: 888starz uz
非公開: HOME › フォーラム › アウトプット板 › 888starz uz › 返信先: 888starz uz
Siedze tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.
Bonus powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.