返信先: 888starz

mostbet_lwOl
ゲスト

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Powitalny to 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.

Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.