返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

mostbet_vdOl
ゲスト

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, chociaz ostatnio bardziej siedze na Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga odpowiada po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.