返信先: 888starz
Klikam tu od mniej wiecej pol roku i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio bardziej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Powitalny jest w okolicach 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Wymaga zgody na nieznane zrodla — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.