返信先: 888starz

mostbet_nsOa
ゲスト

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, rozbite na kilka dni. Obrot to x60 na spinach — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.