返信先: 888starz

mostbet_iqmr
ゲスト

Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.

Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO siedzi tam mocno — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.

Powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, ale to sie wylacza w ustawieniach.