返信先: 888starz

mostbet_vomr
ゲスト

Siedze tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty i do tego okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Obrot to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyplacam najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.