返信先: 888starz uzbekistan

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uzbekistan 返信先: 888starz uzbekistan

fiery_rlol
ゲスト

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — gdzies kolo 3000 automatow, co prawda i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl razem z 150 free spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, czyli w miare uczciwe, choc czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Dorzucali tez bonus bez wplaty, chyba 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://inextmycitymypride.com/fiery-play-kody-bonusowe-krok-po-kroku-rejestracja-i-aktywacja-kodu-bonusowego]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, minimalna wplata wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, raz czekalem prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time tez maja, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze na wolniejszym necie obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.