返信先: 888starzuzbet

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starzuzbet 返信先: 888starzuzbet

fiery_szol
ゲスト

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo mialem dosc z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1500 zl plus 100 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, ale czytajcie regulamin — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://pttutors.com/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-kroki-i-metody-2024]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Wieczorami siedze glownie na zywo — stoly od Evolution, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, choc na LTE w tramwaju transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza zalew maili z promkami — ale da sie to wylaczyc.