返信先: 888starz
Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos bez wiecznych problemow z wyplatami. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3000 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1500 zl plus 150 spinow gratis, wydawanych po trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 50 darmowych obrotow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://temmax.club/fiery-play-com-przeglad-metod-platnosci-i-natychmiastowe-wyplaty]fiere play[/url] przed zalozeniem konta.
Cala rejestracja to moze trzy minuty, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.