返信先: 888starz

fiery_kmol
ゲスト

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 3500 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt maja tam najwiecej swojego, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja doplata 100% do 1200 zl plus 200 spinow gratis, rozlozonych na pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x40, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=limitlesssolutionsusa.com/?p=1430]https://limitlesssolutionsusa.com/?p=1430[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi moze trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa robilem pare razy — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, tyle ze przy slabszym zasiegu transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.