返信先: true fortune

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 true fortune 返信先: true fortune

fiery_jeol
ゲスト

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — w okolicach 3500 pozycji, co prawda polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl plus 200 darmowych spinow, wydawanych po pare pierwszych dni. Obrot to x35, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, choc zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://caius.divi.support/fiery-play-com-przeglad-metod-platnosci-szybkie-wyplaty-i-bonus-powitalny]fiery play[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, jeden raz przeciagnelo sie do dwoch dni, przez KYC. Kryptowaluty tez sa i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — to Evolution stoi za stolami, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.