返信先: 888starz uz

非公開: HOME フォーラム アウトプット板 888starz uz 返信先: 888starz uz

fiery_qeol
ゲスト

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, wiec wypada sie podzielic. Trafilem tam z polecenia kolegi, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 3000 pozycji, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Obrot to x30, co jest znosne, tyle ze czytajcie regulamin — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl i latwo sie na tym przejechac. Widzialem tez bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://kaufsta.de/?p=14356]fiery play polska[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyjscia z kasa mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwa dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju live czasem przycina. Licencja jest curacaowska, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — ale da sie to wylaczyc.