返信先: 888starz uzbekistan
非公開: HOME › フォーラム › アウトプット板 › 888starz uzbekistan › 返信先: 888starz uzbekistan
Gram tu od wiosny, wiec mam prawo cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — cos ponad 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.
Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Zakladanie konta to jakies dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow na start — standard, poszlo gladko.
Mobilnie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.